Categorieën

Merken

Gastrolyte Ors Orange

Gastrolyte Ors Orange Bekijk groter

Gastrolyte

M456E98284

2311579

10,28 €

aan Verlanglijst

Gastrolyte O.R.S. Orange is een glucose-zoutoplossing. Het is een gemakkelijke instantbereiding met een aangename sinaasappelsmaak. Het is een O.R.S. (= Oral Rehydration Salts), ter ondersteuning van een goede vochtbalans.

Gastrolyte O.R.S. Orange is een gemakkelijke instantbereiding met een aangename sinaasappelsmaak. Het is een O.R.S. (= Oral Rehydration Salts), ter ondersteuning van een goede vochtbalans.

Giet de inhoud van een zakje in een groot glas water (250 ml). Roer met een lepel. Bewaar de oplossing niet langer dan 24 uur, afgedekt in de koelkast. - Zuigelingen van 3 maanden en kinderen tot 2 jaar: Per uur 10-25 ml per kilogram lichaamsgewicht geven. Het is verstanding om om de 5 à 10 minuten kleine hoeveelheden te geven via een babyfles met speen of een lepeltje. Gebruik Gastrolyte O.R.S. Orange, bijvoorbeeld volgens het volgende schema: * 1e dag: 100% Gastrolyte O.R.S. Orange *2e dag: 75% Gastrolyte O.R.S. Orange + 25% voeding *3e dag: 50% Gastrolyte O.R.S. Orange + 50% voeding *4e dag: 25% Gastrolyte O.R.S. Orange + 75% voeding - Kinderen vanaf 2 jaar: De eerste dag tot maximaal 4 zakjes Gastrolyte O.R.S. Orange, over de dag verdeeld, oplossen en opdrinken. - Bij volwassenen: Neem tot maximaal 4 à 5 zakjes per dag.

Glucose, natriumchloride, trinatriumcitraat, kaliumchloride en sinaasappelaroma

6 andere producten in dezelfde categorie: