Categorieën

Merken

Inovance Glutavance Stevia 400g

Inovance Glutavance Stevia 400g Bekijk groter

Inovance

MF59B02653

4281465

58,96 €

aan Verlanglijst

Voedingssupplement op basis van glutamine, zink en vitamine D.

Glutamine is een aminozuur dat stikstof en essentiële energie levert aan de cellen van de darmwand. Het komt veel voor in de spieren en wordt onder andere gebruikt voor de aanmaak van glucosamine, ondersteuning van kraakbeen en pezen. GLUTAVANCE combineert glutamine met zink, wat bijdraagt ​​aan de normale eiwitsynthese en de werking van het immuunsysteem. Vitamine D, ook aanwezig, helpt de spierfunctie te behouden en ondersteunt het immuunsysteem.

Draagt bij tot het immuunsysteem.

Per dag, 2,5g ('s ochtend of 's avond) tot 5g ('s ochtend of 's avond) of zoals geadviseerd door een gezondheidsdeskundige.

Bereidingswijze: 1 lepel (dosis 2,5g) in 100 ml water of 2 lepels (dosis 5g) in 200 ml water gieten, goed mengen (lepel of shaker) en consumeren zoals voorgeschreven.

De smaak is neutraal (licht citroenachtig) en het preparaat is perfect oplosbaar.

L-glutamine, maltodextrine, zuurteregelaar [citroenzuur], natuurlijke citroensmaak, zoetstof [steviolglycosiden], zinksulfaat, vitamine D [cholecalciferol].

- Gegarandeerd: glutamine van hoge kwaliteit, geclassificeerd FCC IV (Food Chemical Codex: een compendium van internationaal erkende normen voor de zuiverheid en identiteit van voedingsingrediënten) uit fermentatie. Non-GMO, vrij van zware metalen.

- Allergeenvrije formulering.

- Geformuleerd met Stevia zoetstof

30 andere producten in dezelfde categorie: