Categorieën

Merken

l Taurine 1000 Comp 120 Pharmanutrics

l Taurine 1000 Comp 120 Pharmanutrics Bekijk groter

PharmaNutrics

M31AF5987E

4475174

41,45 €

aan Verlanglijst

L-taurine 1000 is een voedingssupplement met een brede werking. Zo ondersteunt het de glucosestofwisseling bij diabetici. Diabetici hebben vaak een lagere taurine-spiegel. Extra L-taurine houdt de glucosespiegel lager en verbetert de gevoeligheid voor insuline. L-taurine is het meest voorkomende aminozuur in de witte bloedcellen en heeft een positieve invloed op het afweersysteem. Bij hart- en vaataandoeningen speelt L-taurine een belangrijke rol omdat de cholesterol verlaagt. L-taurine houdt de vaatwand proper en vermindert de kans op trombose. Het zorgt ook voor een betere ontgifting en beschermt lever en gal.

L-taurine beïnvloedt het cortisolniveau en heeft een verlagende invloed op stress. Als motor van de belangrijke neurotransmitter GABA heeft het mee een remmende invloed op angst en zorgt het voor rust. L-taurine heeft bovendien een hoge biologische beschikbaarheid en wordt optimaal opgenomen door het lichaam. L-taurine 1000 is een multifunctioneel supplement dat op een natuurlijke manier de gezondheid ondersteunt.

1 tablet per dag.

Samenstelling per tablet:

L-Taurine 1000 mg

Bevat geen allergenen.

Het is mogelijk dat L-taurine de secretie van maagzuur bevordert. Daarom is voorzichtigheid geboden bij mensen met maagzweren.

30 andere producten in dezelfde categorie: