Categorieën

Merken

Elgydium Tandpasta Baby Bio 30ml

Korting! Elgydium Tandpasta Baby Bio 30ml Bekijk groter

Elgydium

M87333172A

4420667

4,09 €

-10%

4,55 €

aan Verlanglijst

Ideaal bij het tandenpoetsen van peuters van 6 maanden tot 2 jaar, ook als ze nog niet goed kunnen spugen. De natuurlijke, minimalistische formule, met biologisch kamillewater en zonder fluoride, draagt bij tot een goede mondhygiëne. Een laagschuimende en niet-schurende formule die, dankzij het poetsen, de bacteriële ophoping die verantwoordelijk is voor cariës beperkt, geschikt voor kinderen. Het equivalent van een rijstkorrel ELGYDIUM Baby tandpasta met een geltextuur aangebracht op een geschikte tandenborstel reinigt de melktanden in alle zachtheid. Dit is de perfecte tandpasta voor een dagelijkse poetsbeurt uitgevoerd door een volwassene.

Eén poetsbeurt per dag, uitgevoerd door een volwassene. Breng met een tandenborstel een kleine hoeveelheid product aan ter grootte van ongeveer een rijstkorrel en verwijder vervolgens het overschot met een met water afgespoelde borstel.

HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. WATER (AQUA). CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER/LEAF/STEM WATER (CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER/LEAF/STEM WATER) *. ERYTHRITOL. GLYCERIN. CELLULOSE GUM. ALGIN. CITRIC ACID. POTASSIUM SORBATE. SODIUM BENZOATE

  • FORMULE VAN NATUURLIJKE OORSPRONG, met biologisch kamillewater.
  • GESCHIKT voor de allerkleinsten dankzij de minimalistische en niet-schurende samenstelling.
  • GEMAKKELIJK om te borstelen, bestrijdt de ophoping van bacteriën.

16 andere producten in dezelfde categorie: