Categorieën

Merken

Puressentiel Anti-luizen Conditioner Poudoux 200ml

Korting! Puressentiel Anti-luizen Conditioner Poudoux 200ml Bekijk groter

Puressentiel

MF8FEC7AC9

3533353

10,79 €

-10%

11,98 €

aan Verlanglijst

De beschermende conditioner POUXDOUX® met biologische, pure en natuurlijke essentiële oliën van lavendel, lavandin, ylang-ylang en geranium is ontwikkeld om het haar makkelijk te ontwarren en snel neten en dode luizen te verwijderen. Werkt beschermend voor het haar en kalmerend voor de hoofdhuid. De beschermende conditioner POUXDOUX® maakt het haar zacht en geeft het een aangename geur. Voor dagelijks gebruik: de beschermende conditioner POUXDOUX® beschermt het haar. Het haar wordt zacht en glanzend, en krijgt een aangename geur.

Aanbrengen op handdoekdroog haar. Zachtjes inmasseren met de vingertoppen. Minstens drie minuten laten inwerken en daarna overvloedig spoelen met schoon water. Het haar vervolgens kammen met een luizenkam om de laatste luizen, larven en neten te verwijderen.

ESSENTIELE OLIEN :

Lavandel, Lavandin, Ylang ylang, Geranium.

INGREDIENTS

AQUA (WATER), STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO HERB OIL*, CITRIC ACID, PELARGONIUM GRAVEOLENS OIL*, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL**, BENZYL BENZOATE**, GERANIOL**, CITRONELLOL**.

*Ingrediënten uit biologische landbouw. **Natuurlijk aanwezig in essentiële oliën.

Contact met de ogen vermijden. Bij contact met de ogen overvloedig spoelen met water. Uitwendig gebruik. Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 3 jaar en voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

6 andere producten in dezelfde categorie: