Categorieën

Merken

Bio-pycnogenol Caps 60

Korting! Bio-pycnogenol Caps 60 Bekijk groter

Pharma Nord

MD7C36FB56

1563279

31,37 €

-10%

34,86 €

aan Verlanglijst

Gepatenteerd extract van de schors van de Franse maritieme pijnboom (Pinus pinaster). Bevat natuurlijk voorkomende bioflavonoïden.

Doorbloeding en celbescherming

1 tablet 2 keer per dag gedurende één week, daarna 1 tablet per dag, in te nemen tijdens een maaltijd. Bij twijfel of vragen, vraag raad aan uw arts of apotheker. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

samenstelling per capsule :

Mikrokristallijne cellulos, Maltodextrine en magnesiumzouten van vetzuren, Dennenextract (Pinus maritima) : Pycnogenol® : 40 mg, Hypromellose, Tricalciumfosfaat

Doorbloeding en celbescherming

Bevat 40 mg van een gestandaardiseerd, gepatenteerd extract

Gemaakt van de schors van de Franse zeeden (Pinus pinaster)

Voorziet u van gezonde bioflavonoïden, want dit schorsextract van de Franse zeeden is een antioxidant die de lichaamscellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

30 andere producten in dezelfde categorie: