Categorieën

Merken

Sumivital Caps 120

Korting! Sumivital Caps 120 Bekijk groter

Trenker

M33C0F18DE

2049468

19,66 €

-10%

21,84 €

aan Verlanglijst

BESCHERMING VAN CELLEN TEGEN OXYDATIEVE STRESS

1 capsule van Sumivital per dag in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

bèta-caroteen: 6 mg (125% ADH) vitamine E: equivalent aan 30 mg D-alfa-tocoferol (300% ADH) vitamine C: 120 mg (200% ADH) selenium: 100 µg (143% ADH) onder vorm van gist verrijkt met selenium zinc: 20 mg (133% ADH) onder vorm van zinkgluconaat

Sumivital bevat essentiële antioxidantia (vitaminen en mineralen) die een rol spelen in de bescherming tegen vrije radicalen, die de vitaliteit verhogen en ons afweersysteem ondersteunen. Het is van belang de dagelijkse inname van essentiële antioxidantia overeenkomend de behoeftes van het individu te verzekeren.

Eigenschappen

De samenstelling van de capsules Sumivital komt overeen met de Franse studie SU.VI.MAX. (studie die het effect van een vitaminen-en mineralensupplement op de afweer van het organisme nagaat).

• Vitamine C en vitamine E dragen bij tot de bescherming tegen vrije radikalens.

• Vitamine C komt tussen op verschillende niveaus: Bijdrage tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E Bijdrage tot een normaal energieleverend metabolisme, tot een normale werking van het immuunsysteem, tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid, etc...

• Bèta-caroteen is een voorloper van vitamine A. Vitamine A helpt het lichaam om zijn afweersysteem te stimuleren en de weerstand te verhogen.

• Selenium draagt, samen met vitamine E, bij tot de bescherming van het organisme tegen vrije radicalen en ondersteunt op die manier het immuunsysteem.

• Zink draagt bij tot de aanmaak van DNA en eiwitten.

30 andere producten in dezelfde categorie: