Categorieën

Merken

Klorane Capil. Balsem A/sh Magnolia 200ml

Korting! Klorane Capil. Balsem A/sh Magnolia 200ml Bekijk groter

Klorane

M3BA12996D

3327814

9,30 €

-10%

10,33 €

aan Verlanglijst

De Conditioner met magnoliawas van KLORANE is bedoeld voor dof haar. Deze balsem versmelt meteen met het haar om het te hydrateren en er een beschermende glanzende film op te leggen.

Na de Shampoo met magnoliawas van Klorane op de gewassen, handdoekdroge lengten en punten aanbrengen. 2 à 3 minuten laten inwerken, doorkammen en met zuiver water uitspoelen. Goed spoelen bij contact met de ogen.

WATER (AQUA), VINEGAR (ACETUM), HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, DIMETHICONE, BENZOIC ACID, BENZYL SALICYLATE, BHT, CARAMEL, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRONELLOL, COCO-GLUCOSIDE, FRAGRANCE (PARFUM), HYDROXYPROPYL GUAR, LAURETH-7, LINALOOL, MAGNOLIA GRANDIFLORA LEAF EXTRACT, OLETH-10, PHENOXYETHANOL, POLYQUATERNIUM-37, POLYQUATERNIUM-74, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, YELLOW 5 (CI 19140).

Een unieke combinatie van magnoliawas en een exclusief glansversterkend complex. De niet-vette geltextuur ontwart het haar zonder het te verzwaren en versterkt de natuurlijke glans van het haar. Het haar is zacht, soepel en luchtig en heeft een schitterende glans.Dermatologisch getest – zonder parabenen. Makkelijk te ontwarren haar (nat haar) : 94%* Glanzend haar: 90%* Luchtig haar: 91%* (*Resultaten van een zelfevaluatie in het kader van gebruikstest onder dermatologisch toezicht gedurende 15 dagen bij 32 vrouwen met dof haar. % tevreden reacties)

30 andere producten in dezelfde categorie: