Categorieën

Merken

Klorane Capil. Balsem A/sh Haver Tube 200ml

Korting! Klorane Capil. Balsem A/sh Haver Tube 200ml Bekijk groter

Klorane

M086731911

3547213

9,30 €

-10%

10,33 €

aan Verlanglijst

Door zijn hoge gehalte aan havermelk is deze verzorgende conditioner ZONDER BEWAARMIDDELEN, PARABENEN EN SILICONEN als een geconcentreerde bescherming die mild is voor de hoofdhuid en geschikt voor alle haartypes.

Na gebruik van de Shampoo met havermelk van Klorane rijkelijk op het gewassen, handdoekdroge haar aanbrengen. 2 à 3 minuten laten inwerken en het haar met zuiver water spoelen. Mag zo vaak als nodig worden gebruikt. Goed spoelen bij contact met de ogen.

WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, INULIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE GLYCOL, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, 1, 2-HEXANEDIOL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT (AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT), CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCERIN, POLYQUATERNIUM-37.

Door haar verzachtende en ontwarrende werking herstelt deze vloeibare, fluwelige verzorging het natuurlijk evenwicht van het haar. Ze maakt het haar mooier en uiterst zacht. De Conditioner met havermelk van Klorane werd zeer goed bevonden: het is een uiterst milde verzorging (93% tevreden reacties) * die het haar hydrateert (93%) * en ervoor zorgt dat het zich makkelijker laat ontwarren (91%) *.*Klinische resultaten na 15 dagen gebruik door 69 vrouwen.

30 andere producten in dezelfde categorie: