Categorieën

Merken

Mustela Pa Stelatopia Wasgel 200ml Nf

Korting! Mustela Pa Stelatopia Wasgel 200ml Nf Bekijk groter

Mustela

M9D4837684

3926037

9,78 €

-10%

10,87 €

aan Verlanglijst

Stelatopia® Wasgel voorkomt een trekkerig gevoel, met biologische zonnebloem, is speciaal ontwikkeld voor de huid met neiging tot atopie, vanaf de geboorte (1) en voor het hele gezin. Reinigt in alle zachtheid en compenseert de uitdrogende effecten van hard water (kalk) voor een anti-irritatie effect.

Klinisch bewezen doeltreffendheid in geval van atopie of atopisch eczeem:

  • Reinigt in alle zachtheid: 92% (2a) ,
  • Verzacht het gevoel van ongemak en het trekkerig gevoel: 78% (2b) ,
  • Doeltreffendheid anti-irritatie: 78% (2b) ,
  • Vermindert de droge huid: 72% (2b) ,
  • Compenseert het uitdrogend effect van hard water (kalk) : 89% (2a) ,
  • Maakt de huid soepeler, zachter en comfortabeler: 82% (2a) .

Gepatenteerd, verzachtend actief bestanddeel, voor een goed behouden huidbarrière: Oleodistillaat van biologische zonnebloem helpt de huid haar beschermende laag opnieuw aan te maken: voor een beschermde en gekalmeerde huid.

Stelatopia® Wasgel bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de overige 2% worden geselecteerd om een aangename textuur te krijgen en een langdurig behoud van de formule. Zonder parfum.

(1) Baby's die de neonatologie hebben verlaten. (2) Klinisch onderzoek uitgevoerd onder dermatologisch en pediatrisch toezicht bij 39 zuigelingen, baby's en kinderen, waarvan 32 met een huid met neiging tot atopie, gedurende 21 dagen (zelfevaluatie: a. 39 personen en b. 32 personen).

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Aanbrengen op de natte huid.Grondig afspoelen en voorzichtig drogen zonder te wrijven. Gebruik onder de douche en in bad. Gezicht en lichaam De formule van Stelatopia® Wasgel is biologisch afbreekbaar. (1) (1) Volgens de OESO-methode

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HYDROXYPROPYL GUAR, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, SODIUM BENZOATE,CITRIC ACID, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

30 andere producten in dezelfde categorie: