Categorieën

Merken

Mustela Fam Bio Wasgel Eco Refill 400ml

Korting! Mustela Fam Bio Wasgel Eco Refill 400ml Bekijk groter

Mustela

M6B5384D44

4477436

11,53 €

-10%

12,81 €

aan Verlanglijst

BIO gecertificeerde Wasgel, vanaf de geboorte (1) en voor het hele gezin.Deze reinigingsgel reinigt doeltreffend met respect voor de huid en de tere hoofdhuid van baby's en kinderen. Het compenseert de uitdrogende effecten van het baden en maakt de huid zacht zonder haar uit te drogen. Met Franse bio-olijfolie, rijk aan Omega 6 en 9, bekend om zijn voedende eigenschappen.

De BIO Wasgel bevat 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waarvan 50% biologisch is. De resterende 3% maakt het mogelijk een aangename textuur te verkrijgen en het product op lange termijn te beschermen.

Vegan formule, zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong, en zonder parfum.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (1) .

Verkrijgbaar in hervulbare fles.

(1) Ook baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten). Voor de hele familie.

Giet de Wasgel in uw hand en was uw lichaam en gezicht. Spoel grondig. De Wasgel formule is biologisch afbreekbaar (Volgens de OESO-methode 302B).

AQUA/WATER/EAU, LAURYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, CITRIC ACID, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM BENZOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL

30 andere producten in dezelfde categorie: