Categorieën

Merken

Mustela Pn Badschuim Tonisch Fl 750ml

Korting! Mustela Pn Badschuim Tonisch Fl 750ml Bekijk groter

Mustela

M8FE7BF199

2618718

14,50 €

-10%

16,12 €

aan Verlanglijst

Het Badschuim bevat biologische avocado, en reinigt in alle zachtheid zonder de huid uit te drogen. Het schuim, de kleur en de unieke geur dragen bij tot het ontwaken van de zintuigen en het welzijn van baby's en kinderen, vanaf de geboorte (1) . Formule op basis van korenbloemextracten, die de huid verzachten, en marine oligo-elementen, die helpen de vochtbalans van de huid in stand te houden.

Het Badschuim bevat 91% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de overige 9% worden gebruikt om een aangename textuur en een goede bescherming van de formule op lange termijn te verkrijgen. Laat een unieke geur achter op de huid, de mythische Mustela geur.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (1) .

(1) Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Giet het Badschuim in de hand en verdun het in badwater. Spoel de huid grondig af na het bad. De formule van het badschuim is biologisch afbreekbaar (1) (1) Volgens de OESO-methode 302B.

AQUA/WATER/EAU, SODIUM MYRETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, COCO-GLUCOSIDE, PEG-150 DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN, CITRIC ACID, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, CI 42090 (BLUE 1).

30 andere producten in dezelfde categorie: