Categorieën

Merken

Compeed Pleister Blaren Medium 5

Korting! Compeed Pleister Blaren Medium 5 Bekijk groter

Compeed

M3D9E8EBF8

1551803

7,03 €

-10%

7,81 €

aan Verlanglijst

Een lange wandeling, een avondje uitgaan of de eerste dag met nieuwe schoenen, dit zijn maar een paar situaties die we allemaal herkennen en die vaak eindigen met pijnlijke blaren op je voeten.

Blaren ontstaan door de druk en de constante wrijving van schoenen of kousen. Blaren komen ook sneller voor als het te warm is aan je voeten of als ze vochtig zijn.

Een blaar of 'blein' is een vochtzakje net onder de bovenste huidlaag en is meestal gevuld met helder vocht. Als je blijft rondlopen met een blaar dan zal ze openscheuren en zal de onderliggende huidlaag verder beschadigd worden en beginnen te bloeden.

De blarenpleisters van Compeed® zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting en een snelle genezing. Het gelkussentje verspreidt de druk op de blaar en neemt tegelijk de wrijving weg. De hydrocolloïdgel in de pleister neemt overtollig vocht op en zorgt voor de beste omstandigheden voor het herstel van de huid.

Wil je blijven genieten van je activiteiten? Gebruik dan een Compeed® pleister zodra je een blaar voelt opkomen. Je kan ook vooraf een Compeed® aanbrengen op de plaatsen waar je een blaar verwacht.

Pijnverlichting en genezing van blaren.

1. Reinig en droog de huid voor gebruik en zorg ervoor dat het gebied van de blaar vrij is van crèmes en oliën.

2. Verwijder het papier van de bodem en vermijd het aanraken van de kleefzijde.

3. Breng de pleister stevig aan op de blaar en zorg ervoor dat de randen glad zijn.

4. Laat de pleister op zijn plaats zitten tot hij begint op te rollen (een pleister kan meerdere dagen blijven zitten).

5. Om de pleister te verwijderen: niet naar boven trekken maar langzaam uitrekken langs de huid.

  • De voordelen van vochtige wondheling dankzij de hydrocolloïdgel.
  • Dempend gelkussen om de druk te verlichten en pijnlijke wrijving te voorkomen.
  • Ultradunne en afgeschuinde randen zodat de Compeed® Blarenpleister met elke beweging meebuigt en enkele dagen blijft zitten.
  • De doorschijnende randen gaan over in de huid, waardoor een tweede huideffect ontstaat en de pleisters heel discreet zijn.
  • De waterdichte en ademende buitenste laag houdt het natuurlijke vocht binnen en houdt vuil, water en bacteriën buiten voor een snellere en natuurlijke genezing.

18 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...