Categorieën

Merken

Saforelle Pelvi Tonic

Korting! Saforelle Pelvi Tonic Bekijk groter

Saforelle

M53D64D597

4194767

40,17 €

-10%

44,63 €

aan Verlanglijst

Saforelle Pelvi 'Tonic is de ideale oplossing om urineverlies te voorkomen, omdat het het perineum helpt versterken door de tonus te versterken.

De zwangerschap, bevalling , hormonale veranderingen tijdens de menopauze of zware en herhaalde inspanningen kunnen leiden tot een ontspanning van het perineum . Een van de gevolgen van bekkenrelaxatie is urineverlies. Hoe versterk je je perineum? Door de bekkenspieren regelmatig te trainen zodat ze hun toon kunnen behouden.

Saforelle PELVI 'TONIC is een wave-vrije intravaginale medisch apparaat dat trillingen creëert wanneer het in beweging dankzij exclusieve technologie om het perineum te versterken . S aforelle PELVI 'TONIC bevat in zijn hart de "Diamant": een veelzijdige metalen bal aan de oorsprong van deze trillingen, die in contact met de bekkenbodem een ​​reflexcontractie van de spieren veroorzaken. Het eenvoudige dragen van het apparaat tijdens dagelijkse activiteiten stelt u in staat om zonder nadenken uw perineum op te bouwen, de toon te versterken en urineverlies te voorkomen.

30 andere producten in dezelfde categorie: