Categorieën

Merken

Difrax Btob Kolf Complete Set Incl. Tas 610

Korting! Difrax Btob Kolf Complete Set Incl. Tas 610 Bekijk groter

Difrax

M00E24BF78

2733962

De complete set bestaat uit BtoB kolftas, BtoB kolf, S-fles 250 ml, borstkompressen (6stuks) en moedermelkbewaarzakjes (2 stuks)....

Meer details

206,10 € incl. BTW.

-10%

229,00 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Handige trendy kolf -en luiertas:

Met aparte zakjes voor de borstfkolf, de schelp en slang. Een apart isolatietasje waar je 4 babyflessen gevuld met moedermelk in kan bewaren. (zelf koel elementen toevoegen)

Stiller, discreet & handsfree kolven:

Het gebruik van de kolf is onopvallend doordat de schelp onder de kleding gedragen kan worden. Daarnaast heb je je handen vrij en is hij discreet.

De toeschietreflexmodus begint bij het aanzetten van de borstkolf. Na 3 minuten gaat de borstpomp automatisch over op de kolfmodus maar je kan ook eerder overgaan op deze modus. Je kan het zuigkracht niveau zelf bepalen, er zijn 8 zuigkracht niveaus. Te gebruiken met de Difrax S-fles Natural 170 ml en 250 ml.

De kolf werkt op batterijen en op netstroom. Deze mamavriendelijke kolf is zo ontworpen dat vrouwen borstvoeding kunnen blijven geven zo lang ze willen.

Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer. Een flessenwarmer die binnen 3 minuten de moedermelk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C).

  • Handsfree en stiller
  • Kolven waar en wanneer het jou uitkomt
  • Discreet doordat de schelp onder de kleding gedragen kan worden tijdens het kolven

30 andere producten in dezelfde categorie: