Categorieën

Merken

Eurostation II
Victor Hortaplein 40/40
1060 BRUSSEL

Arkofluide Gewrichten Unicadose 20

Korting! Arkofluide Gewrichten Unicadose 20 Bekijk groter

Arkofluides

M1637EC994

3383486

15,57 € incl. BTW.

-10%

17,30 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Het gamma Arkofluide wil het beste uit de natuur halen voor uw welzijn.Het onderzoek en de vernieuwing in Frankrijk en internationaal worden verbonden met zeer strikte kwaliteitscontroles om een natuurlijke gezondheid te verzekeren. De biologische landbouw is een soort duurzame, nietvervuilende landbouw met productietechnieken die de vruchtbaarheid van de grond bewaren, het milieu respecteren en zo deelnemen aan de optimalisatie van de kwaliteit van de voedingsmiddelen.

De bladeren van Brandnetel en Zwarte aalbes zijn van groot belang voor een beter gewrichtscomfort. De schietwilg versterkt deze werking door de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Harpagophytum, die de bijnaam duivelsklauw heeft omwille van zijn vruchten die gekromde haken hebben, is gekend voor een volledige en algemene werking te verkrijgen op het comfort , de soepelheid en de beweeglijkheid van de gewrichten.

1 UNICADOSES® 's morgens bij het ontbijt nemen. De UNICADOSES® schudden, nadien het zelfbrekende uiteinde breken zoals aangeduid op het schema. De inhoud in een half glas water of vruchtensap verdunnen (125 ml). De kuur mag verschillende malen in de loop "3425675,ARKOFLUIDE DETOX PROGRAMMA 30 AMP 15 ML,Gebruik,Publiek / Patient,"Eén ampul per dag innemen. Rekening houdend met de concentratie aan werkzame bestanddelen, is het aangeraden om de met de hand openbreekbare ampul in een half glas water (125 ml) te verdunnen. Het product mag verschillende malen in de loop van het jaar opnieuw worden ingenomen. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. Daarom is het aangeraden om de ampul te schudden vóór gebruik.

30 andere producten in dezelfde categorie: