Categorieën

Merken

Klorane Capil. Sh Bar Haver 80g

Korting! Klorane Capil. Sh Bar Haver 80g Bekijk groter

Klorane

M9E29CB63G

4216362

9,30 €

-10%

10,33 €

aan Verlanglijst

De Shampoobar met Haver afkomstig van biologische landbouw reinigt, verzacht en ontwart het haar van het hele gezin, vanaf 3 jaar. Hij combineert de reinigende werking van een shampoo met de ontwarrende werking van een conditioner voor de lengten en uiteinden. De zachte reinigingsbasis* bevat geen zeep of sulfaathoudende tensioactieve stoffen en reinigt mild. Het extract van biologisch geteelde Haver afkomstig van de korte keten, vergemakkelijkt het ontwarren en geeft het glans en soepelheid aan het haar. Het haar is proper, gehydrateerd en zacht. De minimalistische, veganistische* en biologisch afbreekbare** formule in zijn 100% recycleerbare verpakking biedt evenveel wasbeurten als twee shampooflessen van 200 ml***. Dit praktische, ecolo-ontworpen huidverzorgingsproduct dat gemakkelijk mee kan worden genomen, gebruikt minder water en minder plastic en biedt zachtheid en bescherming.

*Vegan Info: bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. **Volgens de OESO-norm 301B. ***Gemiddeld gebruik op basis van de volgende berekening: 400 ml is goed voor 38 wasbeurten en 80 g is goed voor 32 wasbeurten. Afhankelijk van de lengte en dikte van het haar.

De mildste shampoobar voor het hele gezin. Alle haartypes.

AANBRENGEN Maak het haar nat en laat de shampoobar goed schuimen.

LATEN SCHUIMEN Laat de shampoo schuimen en masseer zachtjes van de wortels naar de punten.

UITSPOELEN Spoel het haar goed uit. Goed spoelen bij contact met de ogen.

TRITICUM VULGARE (WHEAT) STARCH (TRITICUM VULGARE STARCH) *. SODIUM COCOYL ISETHIONATE. DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE. CETEARYL ALCOHOL*. WATER (AQUA) *. GLYCERIN*. HYDROGENATED CASTOR OIL*. ZEA MAYS (CORN) STARCH (ZEA MAYS STARCH) *. AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT) *. ACRYLAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE/ACRYLAMIDE COPOLYMER. COCAMIDOPROPYL BETAINE. DECYL GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM)

• Reinigt: zeepvrije reinigingsbasis met hoge pediatrische tolerantie, geschikt vanaf 3 jaar, schuimt en spoelt gemakkelijk af voor een milde en doeltreffende reiniging. • Ontwart: 2-in-1, het wast het haar en ontwart de lengten in één eenvoudige stap. • Verzacht: Haver van biologische landbouw hydrateert en verzacht de haarvezel.

30 andere producten in dezelfde categorie: