Categorieën

Merken

Puressentiel Verstuiving Zen Complexe Fl 30ml

Korting! Puressentiel Verstuiving Zen Complexe Fl 30ml Bekijk groter

Puressentiel

M76D6D78E0

2620961

13,35 €

-10%

14,83 €

aan Verlanglijst

ZEN Verstuiving Puressentiel® is voor 100 % samengesteld uit 100 % pure en natuurlijke EOBBG (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd) essentiële oliën om te gebruiken met de verspreider Puressentiel®. Deze essentiële oliën met kalmerende, verzachtende, ontspannende, rustgevende, onthaastende en sedatieve eigenschappen helpen op natuurlijke wijze de ontspanning, de rust en de slaap te bevorderen.

Te gebruiken met een verspreider voor koude verneveling. De verspreider van Puressentiel® is hiervoor ideaal. Breng voor kleine ruimten enkele druppels aan op uw linnengoed (controleer vooraf of het mengsel met essentiële oliën geen vlekken maakt op de stof) of op een schoteltje dat u in de buurt van een warmtebron plaatst. Belangrijk: een essentiële olie mag nooit verhit of opgewarmd worden boven 30°C want anders worden haar werkzame bestanddelen vernietigd.

Gebruiksvoorzorgen:

De essentiële oliën zijn zeer werkzaam en moeten gebruikt worden volgens de bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Niet aanbrengen op de huid. Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen. De handen goed wassen na contact met essentiële oliën. In geval van irritatie, spoelen met plantaardige olie. Buiten het bereik en het zicht van kinderen bewaren. Niet inslikken. Op een koele en donkere plaats bewaren. Niet gebruiken in aanwezigheid van een kind jonger dan 1 jaar. 30 minuten wachten alvorens het kind weer in de ruimte te laten.

28 andere producten in dezelfde categorie: