Categorieën

Merken

Online apotheek in België

Als online apotheek in België kunnen wij u snel voorzien van geneesmiddelen, gezondheidsproducten en cosmetica. U ontdekt ons breed gamma aan producten in onze webshop en hoeft niet langer fysiek naar de apotheek te gaan. Daarvoor hoeft u niets in te leveren op vlak van kwaliteit. Bij apotheek Tavernier in Deinze geniet u namelijk van de medische deskundigheid van professionele apothekers en van het gemak van een online apotheek in België. Wij zijn dus uw ideale partner in de farmaceutische zorg.

Bekijk al onze geneesmiddel producten

Ontdek vele mogelijkheden bij onze online apotheek in België

In onze webshop Pharmamedical met meer dan 40.000 producten vindt u alles wat u mag verwachten van een door het FAGG erkende apotheek. Zo kunt u gemakkelijk uw benodigde medicatie online bestellen en wordt deze snel aan huis geleverd. Naast medicijnen zijn hier ook voedingssupplementen en schoonheidsproducten zoals dagcrèmes beschikbaar. De klantenservice van onze webshop is even uitgebreid als een traditionele apotheek. U kunt rekenen op medisch deskundig advies van onze gediplomeerde medewerkers die gericht met u naar een oplossing zoeken. Als online apotheek in België hebben we naast professionele apothekers ook een opticien en bandagist waarmee u in gesprek kunt gaan. Uw wensen en noden staan bij ons centraal.

Bekijk ook eens onze product

Neem contact met ons op bij vragen

De webshop van onze online apotheek in België staat volledig tot uw beschikking. Verken de vele opties die wij aanbieden en plaats uw producten in het winkelmandje. Bij een bestelling kunt u gebruikmaken van de vele veilige betaalmethoden. Bij vragen of opmerkingen kunt u een e-mail sturen naar info@tavernierdeinze.be of ons telefonisch contacteren via +32 (0)9 386 03 05.