Categorieën

Merken

Ortis Zuiverend Lever Comp 4x15

Korting! Ortis Zuiverend Lever Comp 4x15 Bekijk groter

Ortis

M93583E313

2953933

12,99 €

-10%

14,43 €

aan Verlanglijst

Op basis van artisjok, paardenbloem en mariadistel, om het lichaam te ontgiften en de spijsverterings- en leverfuncties te ondersteunen.

Neem 3 x 1 tablet in met een groot glas water tijdens de maaltijd. Is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariërs.

Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid. Geschikt voor vegetariërs.

Poeder van maïssiroop *, droge extracten van: artisjok* (Cynara scolymus L. – 600 mg/3 tabl.), paardenbloem* (Taraxacum officinale Weber – 300 mg/3 tabl.), mariadistel (Silybum marianum (L.) Gaertn. – 215 mg/3 tabl.), plantaardig stearine*, havervezels*, glansmiddel: acaciavezels*, emulgator: glycerine, antiklontermiddelen: talk, siliciumdioxide, droog meloenextract (Cucumis melo LC. – 10 mg/3 tabl.), maltodextrine, verdikkingsmiddel: carrageen. *88,8 % van de ingrediënten afkomstig van de biologische landbouw - Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.

30 andere producten in dezelfde categorie: