Categorieën

Merken

Calmosine Drink Rustgevend Plantextr.bio 100ml

Calmosine Drink Rustgevend Plantextr.bio 100ml Bekijk groter

Calmosine

MB459EDD41

3248705

12,74 €

aan Verlanglijst

Calmosine digestie is een voedingssupplement samengesteld uit waterige extracten van organische planten, te gebruiken vanaf jonge leeftijd in geval van spijsverteringsklachten. Dit voedingssupplement verbetert het spijsverteringscomfort (VENKEL), en kalmeert, vooral op het niveau van de spijsvertering (LINDE). Calmosine digestie heeft een aangename smaak dankzij de oranjebloesem die het bevat.

Zonder bewaarmiddelen - Geen toegevoegde smaakstoffen

-

Drink 5 ml onverdund voor elke voeding, maximaal 6 keer per dag. Eenmaal geopend, moet de fles maximaal 10 dagen in de koelkast worden bewaard. De doses zijn voor eenmalig gebruik en moeten na opening worden weggegooid. Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.

WATER, PLANTENEXTRACTEN (PLANTAARDIGE GLYCERINE, VENKELZAAD-FOENICULUM VULGARE, LINDEBLOESEMS - TILIA CORDATA, ORANJEBLOESEM - CITRUS AURANTIUM (0,16%) ), FRUCTOSE, VOEDINGSZUUR, CITROENZUUR

Toegediend voor een maaltijd, CALMOSINE actie zowel rustgevend en spijsvertering: Venkel verbetert de spijsvertering comfort, Lime is bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waaronder het spijsverteringsstelsel, de formule wordt aangevuld met Orange, die slapen baby's verbetert.

Kan gebruikt worden vanaf jonge leeftijd.Een voorproefje genoten door jong en oud.Makkelijk (klaar voor gebruik) te gebruiken.

30 andere producten in dezelfde categorie: