Categorieën

Merken

Axitrans Voetspray Mycos 30ml

Korting! Axitrans Voetspray Mycos 30ml Bekijk groter

Axitrans

M463457AC2

2344422

14,12 €

-10%

15,69 €

aan Verlanglijst

  • AXITRANS voetverzorgingAls de voeten te veel transpireren, kunnen bacteriën, schimmels en gisten zich gemakkelijker vermenigvuldigen, wat een slechte geur veroorzaakt. AXITRANS voetverzorging biedt u:
  • een volledige oplossing voor een perfecte voethygiëne omdat AXITRANS de overmatige secretie van transpiratie, de maceratie en de geurtjes doeltreffend tegengaat,
  • het unieke transpiratieremmende effect van AXITRANS, terwijl CRINIPAN® de hinderlijke geurtjes onder controle brengt,
  • het gebruiksgemak van een multidirectionele spray,
  • een langdurig effect, wat het aantal applicaties per week vermindert

Gebruiksaanwijzing: de AGD-regel: 's Avonds op een Gezonde enDroge huid Breng AXITRANS aan: ◆ 's avonds bij het slapengaan, als de huid het droogst is en als u zich meer op uw gemak voelt. Na transpiratie 's nachts kunt u AXITRANS 's morgens aanbrengen en wachten tot het product volledig is opgedroogd voordat u zich aankleedt, ◆ op een gezonde en propere huid. AXITRANS bevat een percentage alcohol en mag niet worden aangebracht op een geïrriteerde huid of een wonde, Belangrijk: Breng AXITRANS niet aan minder dan 24 uur voor en 48 uur na het epileren ◆ op een droge huid. De huid moet droog zijn, niet alleen bij de applicatie, maar ook een halfuur erna. Droog de huid indien nodig met een haardroger. Belangrijk: stel de applicatie van AXITRANS uit als er het eerste uur erna een risico is op transpiratie.

Spray Alcohol denat., aluminumchloride, aqua, ureum, climbazole

11 andere producten in dezelfde categorie: