Categorieën

Merken

Molicare Premium Form +size 8d 1685190

Molicare Premium Form +size 8d 1685190 Bekijk groter

Molicare

M21B4DA41A

4278511

30,89 €

aan Verlanglijst

MoliCare® Premium Form +SIZE zijn absorberende inleggers voor incontinentiezorg. In combinatie met fixatiesystemen zijn MoliCare® Premium Form +SIZE zijn geschikt voor gebruik bij ongewenst urineverlies in verschillende maten van ernst, en voor urine- en ontlastingsincontinentie in verschillende gradaties.

MoliCare® Premium Form +SIZE zijn bedoeld voor mobiele tot immobiele patiënten (vrouwen en mannen).

MoliCare® Premium Form +SIZE zijn uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik en moeten regelmatig worden vervangen als dit nodig is.

MoliCare® Premium Form +SIZE kunnen worden gebruikt in een thuisomgeving en in professionele zorginstellingen. Het aanbrengen kan worden uitgevoerd door leken en/of door zorgprofessionals.

Anatomisch gevormde incontinentie inlegger met textielachtige buitenzijde, ondoorlaatbaar voor vocht, discreet wit, met vochtindicator voor de optimale aanduiding van het tijdstip van de luierwissel, MoliCare Premium Form houdt de huid gezond: de 3-lagige geurbindende absorptiekern leidt het vocht snel binnenin de absorptiekern en houdt het daar veilig vast, is bovendien antibacterieel en heeft een huidneutrale pH-waarde van 5,5 waardoor de natuurlijk beschermende zuurmantel van de huid intact blijft. De Advanced Dry Technology garandeert 30% minder terugvloei*, bovendien zorgen de speciale antilekrandjes voor een veilige bescherming tegen lekken.

*Interne Testmethode van Paul Hartmann AG "Rücknässung nach ABL".

Incontinentie (urine en/of ontlasting).

MoliCare® Premium Form +SIZE zijn uitsluitend bedoeld voor éénmalig gebruik en moeten regelmatig worden vervangen als dit nodig is.

Gebruik: in combinatie met MoliCare Premium Fixpants.

MoliCare Premium Form wordt uit hypoallergeen materiaal vervaardigd en is dermatologisch getest.

30 andere producten in dezelfde categorie: