Categorieën

Merken

Mustela Ps Wasgel Voedend Cold Cream 300ml

Korting! Mustela Ps Wasgel Voedend Cold Cream 300ml Bekijk groter

Mustela

M05BC71FD1

3300563

9,82 €

-10%

10,91 €

aan Verlanglijst

De Voedende Wasgel met Cold Cream, met Bio-bijenwas, reinigt doeltreffend en zacht de droge huid van baby's en kinderen, vanaf de geboorte (1) . De voedende eigenschappen compenseren de uitdrogende effecten van water rijk aan kalk.

De Voedende Wasgel met Cold Cream bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de overige 5% worden gebruikt om een aangename textuur en een goede langdurige bescherming van de formule te verkrijgen. Laat een unieke geur achter op de huid, de mythische Mustela geur.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (1) .

(1) Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Giet de Voedende Wasgel met Cold Cream in de hand, was het lichaam en de hoofdhuid van de pasgeborene, baby of kind en laat schuimen. Spoel grondig. De formule van de Voedende Wasgel Cold Cream is biologisch afbreekbaar. (1) (1) Volgens de OESO-methode 302B.

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM MYRETH SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, PEG-3 DISTEARATE, PEG-150 DISTEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCOL DISTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-10, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, CERAMIDE NP, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

30 andere producten in dezelfde categorie: