Categorieën

Merken

Mustela Ps Melk Voedend Cold Cream 200ml

Korting! Mustela Ps Melk Voedend Cold Cream 200ml Bekijk groter

Mustela

M6F4419473

3300647

11,98 €

-10%

13,31 €

aan Verlanglijst

De Voedende Melk met Cold Cream en Bio-bijenwas, dagelijkse lichaamsverzorging voor zuigelingen vanaf de geboorte (1) , baby's en kinderen. De droge huid wordt onmiddellijk en langdurig gevoed. Het herstelt de huidbarrière en beschermt de huid tegen agressieve invloeden van buitenaf en houdt het cellulaire kapitaal van de huid in stand.

De Voedende Melk met Cold Cream bevat 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de overige 4% worden gebruikt om een aangename textuur en een goede langdurige bescherming van de formule te verkrijgen.

Laat een unieke geur achter op de huid, de mythische Mustela geur.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (1) .

(1) Ook voor baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Breng 's morgens en 's avonds Mustela Voedende Melk met Cold Cream aan op het lichaam van de baby of het kind.

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HYDROGENATED COCONUT OIL, GLYCERYL STEARATE, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D'ABEILLE, 1,2-HEXANEDIOL, LAURETH-23, CETEARETH-20, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERYL CAPRYLATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CETEARETH-12, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYDROXIDE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, CERAMIDE NP, PHYTOSPHINGOSINE.

30 andere producten in dezelfde categorie: