Categorieën

Merken

Klorane Capil. Droogsh Havermelk Spray 150ml

Korting! Klorane Capil. Droogsh Havermelk Spray 150ml Bekijk groter

Klorane

MBA5D56D51

3739554

10,79 €

-10%

11,98 €

aan Verlanglijst

Sinds 1971 zet Klorane zich in om water te besparen, dankzijde Droogshampoo met Havermelk zonder naspoelen. Deze droogshampoo is geformuleerd met verzachtende havermelk en sterk absorberende poedersoorten van natuurlijke oorsprong, voor een milde reiniging. Gebruik de droogshampoo tussen twee wasbeurten door en spray op droog haar, om het haar volume en textuur te geven, fris te laten aanvoelen en te omhullen met een delicate geur. De spray is gemakkelijk te gebruiken en laat geen residu achter.

1. SCHUDDEN Schud de spray voor gebruik.2. SPRAY Spray lok per lok op zo'n 15 cm van de hoofdhuid en laat gedurende 2 minuten inwerken.3. UITBORSTELEN Borstel het haar of gebruik een föhn om restanten te verwijderen.

BUTANE. PROPANE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZASATIVA STARCH). ISOBUTANE. ALCOHOL (ALCOHOL DENAT). ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL OIL (AVENA SATIVA KERNEL OIL). CETRIMONIUM CHLORIDE. CYCLODEXTRIN. FRAGRANCE (PARFUM). ISOPROPYL MYRISTATE. SILICA

• Reinigt: deze ultramilde Droogshampoo zonder naspoelen reinigt het haar in 2 minuten en ontdoet de hoofdhuid van overtollig talg • Geeft textuur: in 2 minuten is het haar volumineus en soepel en heeft het meer textuur. • Styling: de Droogshampoo met Havermelk geeft het haar meer textuur en zorgt voor een betere hold, voor een makkelijke styling.

12 andere producten in dezelfde categorie: