Categorieën

Merken

Futuro Epicondylitische Elleboogbandage 47862, Medium

Korting! Futuro Epicondylitische Elleboogbandage 47862, Medium Bekijk groter

3M

ME263E1994

2251551

24,55 €

-10%

27,27 €

aan Verlanglijst

Dankzij strategisch geplaatste kussentjes geeft de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage gerichte druk op uw pijnlijke pezen. Deze comfortabele, elastische elleboogondersteuning is dun en flexibel voor natuurlijke bewegingsvrijheid en is niet zichtbaar onder de kleding. Ademende eigenschappen houden je koel en het mouwontwerp is gemakkelijk aan en uit te trekken. Met de betrouwbare ondersteuning van de FUTURO™ Epicondylitische Elleboogbandage neemt u gewoon deel aan de activiteiten waar u het meest van geniet.

Verstelbare compressieband voor een optimale pasvorm en ondersteuning. Dubbele gelkussens zorgen voor gerichte druk op pijnlijke armen. Zacht en ademend materiaal met dubbele stretch voor een optimale pasvorm en draagcomfort.

Nylon, Silicone Rubber, Polyester, Spandex

-Biedt directe compressie met dubbel kussen voor doelgerichte druk op pijnlijke armen - Ideaal voor: Dagelijkse activiteiten -In vier richtingen rekbare stof houdt de elleboogsteun op zijn plaats - Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm - Wikkelriem voor extra compressie - Ademend materiaal - - - M - Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals - Beoogd gebruik: Ondersteunt een stijve, pijnlijke of geblesseerde elleboog en onderarm - Zowel links als rechts te dragen

30 andere producten in dezelfde categorie: