Categorieën

Merken

Energie Taurine Power Bruistabletten 30

Korting! Energie Taurine Power Bruistabletten 30 Bekijk groter

Forté Pharma

M9BAC2DC28

2606168

12,69 €

-10%

14,10 €

aan Verlanglijst

De formule van ENERGIE TAURINE POWER berust op een combinatie van actieve bestanddelen met een synergetische werking:Taurine, een aminozuur dat natuurlijk door het lichaam wordt aangemaakt, Cafeïne, Vitamine C, de vermoeidheidsbestrijdende vitamine bij uitstek om snel energie te produceren in het lichaam, L-carnitine, Magnesium en vitamines van de B-groep, die tussenkomen in het herstel van het evenwicht van het lichaam om de hele dag lang voor energie te zorgen.

Energie Taurine Power is ideaal voor een periode van intense activiteit. Het product is rijk aan taurine, brengt onmiddellijk energie en zorgt voor een boosteffect dankzij de synergetische werking van opwekkende ingrediënten.

Neem één bruistablet in per dag, 's ochtends of 's avonds (voor de nachtbrakers) vóór de maaltijd, op te lossen in een glas water van 200ml.

Zuurverbeteraars (citroenzuur, natriumbicarbonaat, natriumcarbonaat), glucose, magnesiumcarbonaat, oligofructose, taurine, zoetstoffen (natriumcyclamaat, aspartaam, acesulfaam K), vitamine C (L-ascorbinezuur), cafeïne, kleurstoffen (rode bietensappoeder, support : maltodextrine, riboflavine-5'-fosfaat), smaakstoffen (sinaasappel, mandarijn, citroen), L-carnitine, vitaminen B3 (nicotinamide), B5 (D-calcium pantothenaat), B6 (pyridoxine chlorhydrate),B12 (cyanocobalamine).

Oranje bruistabletten met citrusvruchtensmaak

Bevat cafeïne (50 mg), niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen.

30 andere producten in dezelfde categorie: