Categorieën

Merken

Futuro Enkelbandage 47875, Medium

Korting! Futuro Enkelbandage 47875, Medium Bekijk groter

3M

MBD465268C

2251643

19,02 €

-10%

21,13 €

aan Verlanglijst

Als u lekker actief bezit bent, help zwakke gewrichten dan een handje met de FUTURO™ Enkelbandage. Deze enkelbrace is gemaakt van een materiaalmix die voor matige druk zorgt. Deze ondersteuning wikkelt u eenvoudig, snel en veilig om de enkel en met de verstelbare band kunt u de druk aanpassen. Blijf op de been en blijf meedoen, de FUTURO™ Enkelbandage zorgt voor de steun die u zoekt.

Ondersteunt en tilt de voetboog op. Zorgt voor compressie en verzachtende warmte. Verstelbare band voor een goede pasvorm en ondersteuning. Zachte, ademende materialen.

Nylon, Rubber, Polyester, Spandex

-Ondersteunt een zwakke, pijnlijke of geblesseerde enkel - Ideaal voor: Algemene ondersteuning, lopen, hardlopen, sporten, wandelen -Verstelbare riem voor een goede pasvorm en ondersteuning - Ondersteunt en tilt de voetboog op - Past gemakkelijk in uw schoen - Ademend materiaal - - - M - Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals - Beoogd gebruik: Ondersteuning van een stijve, pijnlijke of geblesseerde enkel - Zowel links als rechts te dragen

30 andere producten in dezelfde categorie: