Categorieën

Merken

Soria Composor 20 Osteosor 50ml

Korting! Soria Composor 20 Osteosor 50ml Bekijk groter

Soria

MF6BD3334B

1038892

13,28 € incl. BTW.

-10%

14,76 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Harpagophytum procumbens (Duivelsklauw) bezit een hoog gehalte aan bittere glucosiden: iridoïden, harpagide en procumbide met een ontstekingswerend en spasmolytisch vermogen. Harpagophytum verlaagt eveneens het cholesterol- en het urinezuurgehalte.

Equisetum arvense (Paardenstaart) is rijk aan minerale zouten kalium en silicium met diuretisch (kalium) en bindweefselvormend (silicium) vermogen.

Salix alba (Schietswilg). De schors van Salix alba bevat salicylosiden en is een pijnstillend, spasmolytisch en ontstekingswerend middel.

Filipendula ulmaria (Olmkruid, Moerasspiraea) bezit diuretische, antireumatische en ontstekingswerende eigenschappen dankzij de aanwezigheid van monotropitoside, een heteroside met dezelfde activiteit als methylsalicylaat.

- reuma, artrose, artritis, jicht.

- pees- en beenvliesontsteking.

1 druppel/ kg lichaamsgewicht verdeeld over 3 doses/dag

Harpagophytum procumbens (10%), Equisetum arvense (7%), Salix alba (5%), Filipendula ulmaria (5%), plantaardige glycerine (q.s.).

Duivelsklauw, wilg en moerasspirea dragen bij tot soepele gewrichten

Bij de aanbevolen dosis zijn geen bijwerkingen gekend. Met voorzichtigheid gebruiken bij maagzweer. Bij overdosering kan Harpagophytum maagirritatie veroorzaken.

30 andere producten in dezelfde categorie: