Categorieën

Merken

Soria Melasor 11 Iron Tonic 200 ml

Korting! Soria Melasor 11 Iron Tonic 200 ml Bekijk groter

Soria

M8391F87BG

0260091

13,28 € incl. BTW.

-10%

14,76 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Samenstelling: gefermenteerde melasse van maïs en gierst, gelyofiliseerd sap van rode biet, magnesiumcitraat, zinkgluconaat, ijzersulfaat, aardbei- en citroenaroma, foliumzuur, cyanocobalamine.

IRON TONIC bevat alle noodzakelijke elementen voor de aanmaak van rode bloedcellen. Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vit. C, ijzer en andere mineralen één van de belangrijkste gewassen tegen bloedarmoede. Rode biet wordt als preventief middel gebruikt bij celdelingsziekten. Het is een zeer sterk natuurlijk antioxidant.

De essentiële functie van ijzer is het verzorgen van het zuurstoftransport in het bloed. IJzer is ook nodig in de cytochromen voor de ATP (energie)productie. Vit. B12 en Foliumzuur spelen een rol in de aanmaak en het rijpingsproces van de rode bloedcellen. Zink en magnesium zijn onmisbare catalysatoren van de biochemische processen. De aanwezige vitaminen en mineralen zijn organisch verwerkt d.w.z. in een biologische proteïnenstructuur ingebouwd.

kinderen vanaf 1 jaar, zwangerschap en borstvoeding, menstruatie, herstel na infectie of ongeval met bloedverlies, volwassenen met degeneratieve ziekten, sporters bij langdurige inspanning en doorgedreven training, sporters

30 andere producten in dezelfde categorie: