Categorieën

Merken

Cartosil Caps 60

Nieuw Cartosil Caps 60 Bekijk groter

vita mina

MEF41BB2A3

3774544

39,95 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

De capsules van Cartosil zijn samengesteld uit de droogextracten van de Aziatische bamboe, de Afrikaanse baobab, heermoes, de grote brandnetel en de wierookboom. Silicium, één van de belangrijkste bestanddelen van het bindweefsel (bot, kraakbeen, vaatwanden, pezen, spieren) wordt door deze plantenextracten op een natuurlijke wijze aangeboden in combinatie met nog andere mineralen zoals calcium en magnesium en heel wat vitamines. Hierdoor wordt silicium heel goed opgenomen in ons lichaam. Daarenboven is silicium heel belangrijk voor de elasticiteit van onze huid, sterke nagels en gezond haar.

Organisch Silicium wordt door het lichaam het best opgenomen in aanwezigheid van natuurlijke vitamines met als hoofdspeler vit C en mineralen zoals calcium, magnesium en andere oligo-elementen. Bambusa arundinacea, Equisetum arvense en Urtica dioica brengen Si aan via verschillende complexen. Baobab versterkt door zijn grote hoeveelheden vitamines en mineralen de opname ervan. Alle plantenextracten bezitten daarenboven zelf een sterke werking op het bind- en botweefsel. Het extract Boswellia serrata maakt dat de aangeboden silicium en mineralen een beter en sneller effect hebben, zodat het herstel van het bind- en botweefsel veel vlugger plaats vindt.

draagt bij tot het in stand houden van gezonde botten

De capsules neem je het beste in bij voorkeur net vóór het eten met een glas plat water.

BIJ HAARUITVAL EN ZWAKKE NAGELS:

1 maand 2 x 2 caps per dag ( 's morgens en 's avonds)

Onderhoudsdosis: 2 x1 caps per dag ( 's morgens en 's avonds)

VANAF DE MENOPAUZE EN BIJ 60 PLUSSERS (♀ ♂) :

2 x 1 caps per dag ( 's morgens en 's avonds)

SPORTERS

1 caps per dag ( 's morgens )

Tijdens competitie & training: 2 x 1 caps per dag ( 's morgens en 's avonds)

Bij herstel na zware wedstrijd, trauma's en blessures: 2 x 2 caps per dag ( 's morgens en 's avonds)

VOOR ONDERHOUD GOEDE GEZONDHEID

1 caps per dag ( 's morgens )

Door jarenlange tekort van Silicium in het lichaam, door verarmde voeding en/of leeftijd, spreekt het vanzelf dat dit tekort niet in één maand kan aangevuld worden. Er is een minimum periode van 6 weken nodig voor echt zichtbare resultaten. Na deze periode volstaat een onderhoudsdosis.

Droogextracten van de Aziatische bamboestengel (Bambusa arundinacea), de vruchten van de Afrikaanse baobab (Adansonia digitate), het heermoeskruid (Equisetum arvense), het blad van de grote brandnetel (Urtica dioica) en het hars van de bast van de wierookboom (Boswellia serrata).

30 andere producten in dezelfde categorie: