Categorieën

Merken

Varolast Plus 10cm X 7m 1 P/s

Korting! Varolast Plus 10cm X 7m 1 P/s Bekijk groter

Hartmann

M17F3CEF35

1702141

12,74 € incl. BTW.

-10%

14,16 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Zinklijmzwachtel. Extra vochtige gebruiksklare zinklijmzwachtel, rekbaar in de lengte, gebruiksklaar, nauwkeurig, zonder plooivorming en insnoeren aan te leggen. Huidvriendelijk, droogt snel.

Voor snelle ontlasting en afname van volhardend oedeem, behoudt vlakke engelijkmatige druk tijdens lange periode bij flebitis van de diepe en oppervlakkige aders, vervolgbehandeling na trombose, eveneens geïndiceerd voor behandeling van droge ulcera cruris, als ondersteunend verband bij algemene orthopedie en na orthopedische chirurgie. Geschikt voor de nazorg van fracturen en als ondersteuning van het houdings- en bewegingsapparaat.

Nauwkeurig, zonder plooivorming en insnoeren aan te leggen.

Elasticiteit: In de lengte ca. 65%De fijne structuur van het weefsel samen met de unieke buigzaamheid van de zinkpasta zorgen ervoor dat elke omzwachteling met een constante druk gebeurt voor een geschikte compressie. Nadat Varolast® Plus is aangelegd is het een gefixeerd, semi-star en permanent verband dat aan alle behoeften van een succesvolle compressietherapie beantwoordt.

30 andere producten in dezelfde categorie: