Categorieën

Merken

Natural Energy - Adrenex Caps 60

Korting! Natural Energy - Adrenex Caps 60 Bekijk groter

Natural Energy

M7F9A74F90

4457503

25,81 €

-10%

28,68 €

aan Verlanglijst

Adrenex is een voedingssupplement, bestaande uit een combinatie van 6 adaptogene planten, L-Tyrosine en Vitamine B5. Adrenex bevat hoogwaardige ingrediënten ter ondersteuning van het lichaam bij langdurige stress (1,3), de vermindering van vermoeidheid (1) en het bijdragen tot de normale fysieke en mentale prestaties (2).

De bijnier speelt een cruciale rol in de normale stressreactie (1). De bijnier is immers verantwoordelijk voor de productie van onze pro- en anti-stress hormonen. Langdurige stress kan een impact op de gezondheid hebben. Adrenex bevat hoogwaardige adaptogene planten waarvan Maca en Schisandra de meest gekende zijn. Verder bevat Adrenex ook nog Aziatische Waternavel, Indische myrre, Grove den en Basilicum in combinatie met Vitamine B5 en L-Tyrosine. (1) Vitamine B5 draagt bij tot een normaal metabolisme van steroïdhormonen (afkomstig uit de bijnieren), de vermindering van vermoeidheid en tot normale mentale prestaties waaronder de weerstand tegen stress. (2) Maca helpt bij fysieke en mentale prestaties (3) Schisandra ondersteunt het aanpassingsvermogen tijdens stressvolle situaties.

• Ter vermindering van vermoeidheid (1)

• Bij langdurige stress (1,3) • Fysieke en mentale prestaties (2) • Ter ondersteuning van het aanpassingsvermogen tijdens stressvolle situaties (3) • Ondersteuning van het normaal metabolisme van steroïdhormonen afkomstig van uit de bijnieren (1) (1) Vitamine B5 draagt bij tot een normaal metabolisme van steroïdhormonen (afkomstig uit de bijnieren), de vermindering van vermoeidheid en tot normale mentale prestaties waaronder de weerstand tegen stress. (2) Maca helpt bij fysieke en mentale prestaties (3) Schisandra ondersteunt het aanpassingsvermogen tijdens stressvolle situaties.

2 capsules samen in te nemen 's morgens.

30 andere producten in dezelfde categorie: