Categorieën

Merken

Weleda Creme Hydra Man 30ml

Korting! Weleda Creme Hydra Man 30ml Bekijk groter

Weleda

M9C984E29A

3086469

11,15 €

-10%

12,39 €

aan Verlanglijst

Hydraterende Crème voor de Man is een lichte en makkelijk op te brengen crème met een frisse geur. Biologische sesam- en jojobaolie voeden en hydrateren de huid. De crème trekt snel in en is niet vet. Ideaal voor dagelijks gebruik en geschikt als dag- en nachtcrème. De huid voelt fris, soepel en zacht aan.

Dagelijks te gebruiken als dagcrème na het scheren of als nachtverzorging. Een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op een schone en gladde huid. Laat de crème intrekken door licht te masseren met de vingertoppen.

Water (Aqua) , Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Alcohol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Beeswax, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Magnesium Aluminum Silicate, Beeswax (Cera Alba) , Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Althaea Officinalis Root Extract, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Xanthan Gum, Sodium Beeswax, Fragrance (Parfum) 1, Limonene1, Linalool1, Benzyl Benzoate1, Geraniol1, Citral1, Coumarin1, Farnesol1

Hydrateert en beschermt

Geschikt als dag- en nachtcrème

Beschermt tegen uitdroging

Geeft de huid een fris, soepel en comfortabel gevoel

13 andere producten in dezelfde categorie: