Categorieën

Merken

Prefert Vag. Glijmiddel Kinderwens Applic. 8x40ml

Prefert Vag. Glijmiddel Kinderwens Applic. 8x40ml Bekijk groter

Memidis Pharma

M758C18779

4173084

20,62 €

aan Verlanglijst

Prefert is een vruchtbaarheidsvriendelijke vaginale glijmiddel voor paren met een kinderwens.

Werkwijze: Prefert® vaginale gel creëert een milieu waarin spermacellen optimaal naar de eicel kunnen bewegen. Zijn osmotische eigenschappen zorgen voor optimale bewegingsruimte. Dat stimuleert de beweeglijkheid van de spermacellen en is een ideaal hulpmiddel voor het succesvol bereiken van de eicel. Met een neutrale pH-waarde van 7,2 beschermt Prefert de spermacellen tegen een te zuur milieu en garandeert zo dat ze kunnen overleven. Prefert® vaginale gel verbetert de beweeglijkheid van de spermacellen vergeleken met klassieke, in water oplosbare glijmiddelen.

Prefert is geregistreerd als CE Medisch Hulpmiddel Klasse I en zonder recept verkrijgbaar uitsluitend bij de apotheek.

Toepassingstijd: Voor het tijdelijk gebruik op de drie meest vruchtbare dagen van de vrouwelijke cyclus (tijdstip van de ovulatie). Slechts één ke

Gebruik: 5 minuten vóór het geslachtsverkeer aanbrengen. 1. Haal vóór het geslachtsverkeer een eenmalige applicator Prefert® vaginale gel uit de verpakking. 2. Verwijder de afsluitdop. 3. Breng de vaginale applicator in de schede in. Knijp de applicator samen om de gel in te brengen. Verwijder de applicator 4. Nu kunt u geslachtsverkeer hebben. De inhoud van de verpakking is voldoende voor 8 toepassingen. Na gebruik de lege applicator met het huishoudelijk afval weggooien. Bevat geen parabenen. Aanwijzingen: Als bij het gebruik van Prefert® vaginale gel irritaties ontstaan, mag u deze niet meer gebruiken en moet u uw arts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Gebruik Prefert® vaginale gel niet wanneer u onlangs een vaginale ingreep hebt ondergaan of een acute vaginale infectie hebt.

28 andere producten in dezelfde categorie: