Categorieën

Merken

Mustela Pn Schuimshampoo Zuigelingen 150ml

Korting! Mustela Pn Schuimshampoo Zuigelingen 150ml Bekijk groter

Mustela

M4789F9BC6

3896149

7,58 €

-10%

8,42 €

aan Verlanglijst

De Schuimshampoo met biologische avocado, voor de delicate haartjes van baby's, ideaal voor de dagelijkse reiniging van de hoofdhuid met melkkorstjes, vanaf de geboorte (1) . Schuimtextuur gemakkelijk aan te brengen, is bijzonder geschikt voor de tere hoofdhuid van baby's.

De schuimende shampoo bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De resterende 1% zorgt voor een aangename textuur en langdurige bescherming.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (1) .

(1) Baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Masseer zachtjes een dosis shampoo in het natte haar van de baby. Laat 1 à 2 minuten inwerken. Spoel grondig. De formule van de Schuimshampoo is biologisch afbreekbaar (1) (1) Volgens de OESO-methode 302B.

AQUA/WATER/EAU, COCO-GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, INULIN, GALACTOARABINAN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PROPANEDIOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.

17 andere producten in dezelfde categorie: