Categorieën

Merken

Engystol Comp 50 Heel

Korting! Engystol Comp 50 Heel Bekijk groter

Heel

MD45808D41

1094168

12,69 €

-10%

14,10 €

aan Verlanglijst

Tabletten voor oraal/oromucosaal gebruik. 50 tabletten

Engystol is een homeopathisch geneesmiddel met bestanddelen traditioneel gebruikt ter activering en versterking van het immuunsysteem, om de ernst en de duur van de symptomen van virale infecties zoals verkoudheid en griep te verminderen.

Gebruikelijke dosering: 3x daags 1 tablet innemen. Bij acute klachten: om het ½ uur tot 1 uur 1 tablet innemen, daarna overgaan naar de gebruikelijke dosering (maximum 12 tabletten daags). Ter activering en versterking van het immuunsysteem: 3x daags 1 tablet innemen gedurende een week, gevolgd door een week therapierust. Dit doseringsschema zo vaak als nodig herhalen. Het wordt aanbevolen de tabletten in de mond te houden tot ze zacht worden, voor ze in te slikken. De tabletten moeten niet volledig opgelost zijn, maar eerder uit mekaar beginnen vallen en kunnen dan ingeslikt worden, indien gewenst met wat water. Voor kinderen kunnen de tabletten eventueel geplet worden, toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water en dan toegediend.

Vincetoxicum officinale D6, Vincetoxicum officinale D10, Vincetoxicum officinale D30, Sulphur D4, Sulphur D10. De andere bestanddelen (hulpstoffen) in dit middel zijn: Lactosum monohydricum, Magnesii stearas.

30 andere producten in dezelfde categorie: