Categorieën

Merken

Mannavital Memoryton V-caps 60

Nieuw Bekijk groter

M6CCA4702E

4361721

29,95 € incl. BTW.

aan Verlanglijst

Met kleinbladige bacopa dat het geheugen en concentratievermogen bevordert – Met vitamine B6, foliumzuur en vitamine B12 bij tot een normale geestelijke functie - Met wilde bosbes- en druifextract die als antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen en die de bloedcirculatie bevorderen

Een optimale levensstijl met een gezonde voeding en voldoende bewegen helpt ons op helder van geest te blijven. Om nog meer bij te dragen tot een scherp geheugen en een sterk concentratievermogen, werd MEMORYTON van Mannavital ontwikkeld. Dit totaalcomplex combineert liefst drie wetenschappelijk onderzochte extracten waarvan een positieve invloed op het geestelijke prestatievermogen werd aangetoond: een bijzonder extract van wilde bosbessen en druiven, een extract van bacopa, de Aziatische topplant voor het geheugen, en een belangrijke component uit lecithine: fosfatidylserine. Aangevuld met bioactieve B-vitamines voor een optimale geestelijke functie en met natuurlijke vitamine E voor een antioxidante celbescherming, is dit een zeer compleet geheugencomplex.

Bevordert het geheugen en concentratievermogen.

2 capsules (onderhoudsdosis) tot 3 capsules (intensieve dosis) per dag verspreid over de maaltijden, met een glas water.

Actieve ingrediënten per maximale dagdosis van 3 V-capsules MEMORYTON:

  • 600 mg MEMOPHENOL® (Wilde bosbes- en Druifextract)
  • 300 mg BACOMIND® (Kleinbladige bacopa)
  • 200 mg SHARP PS® (Fosfatidylserine)
  • 39 mg vitamine E als gemengde tocoferolen (325 % RI)
  • 6 mg vitamine B6 (429 % RI*) als pyridoxal-5'-fosfaat
  • 400 mcg foliumzuur (200 % RI*) als calcium-L-5-methyltetrahydrofolaat
  • 100 mcg vitamine B12 (4000 % RI*) als methylcobalamine

*RI = Referentie-inname

30 andere producten in dezelfde categorie: