Categorieën

Merken

Oenobiol Solaire Intensif Anti Rimpel 30 Caps

Korting! Oenobiol Solaire Intensif Anti Rimpel 30 Caps Bekijk groter

Oenobiol

M31BDEA303

3160090

21,99 €

-10%

24,43 €

aan Verlanglijst

Oenobiol® Paris, 30 jaar ervaring in voedingssupplementen voor schoonheid. Oenobiol Solaire Intensif helpt je huid voor te bereiden op zonovergoten vakanties. Het is speciaal ontwikkeld voor de huidtypes die de eerste tekenen van huidveroudering vertonen. De formule bestaat uit Actilycopene®, extract van Afrikaantje, vitamine E en selenium en bevat bovendien zink en vitamine C die de jeugdigheid van de huid bewaren door zijn densiteit, elasticiteit en stevigheid te bevorderen. Oenobiol Solaire Intensif helpt de huid voor te bereiden op de zon, sublimeert en verlengt de zongebruinde kleur.

Zonvoorbereider & anti-rimpel

Neem 1 capsule per dag tijdens de maaltijd met een groot glas water. 1 maand vóór de blootstelling aan de zon, 1 maand tijdens en 1 maand na om het effect te verlengen. Beschermt niet tegen de zon. Een aan de huid aangepaste bescherming blijft noodzakelijk.

Per 1 capsule (RI*) : Tomatenextract (Waarvan lycopeen) 80mg (8mg) - Extract van afrikaantje 5.25mg - Vitamine C 40mg - Vitamine E van plantaardige oorsprong 10mg (83%) - Zink 5mg - Selenium 50 µg *Referentie inname

Voedingssupplementen niet gebruiken als vervanging van een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl. Enkel voor volwassenen, buiten het bereik van kinderen houden. Personen die onder medisch toezicht staan, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, moeten medisch advies inwinnen alvorens voedingssupplementen te gebruiken. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

30 andere producten in dezelfde categorie: