Categorieën

Merken

Hansaplast Blaarpleister Xl Strip 5

Korting! Hansaplast Blaarpleister Xl Strip 5 Bekijk groter

Hansaplast

M40EC1C521

3455813

6,36 €

-10%

7,07 €

aan Verlanglijst

Zeer effectieve blaarbehandeling op de hiel

  • Verlicht pijn en druk onmiddellijk
  • Sluit veilig af tegen vuil en bacteriën
  • 48 uur extra sterke kleefkracht
  • Snellere genezing dankzij hydrocolloïdetechnologie
  • Nieuwe, stijlvolle box voor on-the-go verlichting

Gebruiksadvies:

Aanbrengen op een schone, droge huid. 2. Druk de pleister stevig aan en strijk glad. De pleister dient alleen vervangen te worden wanneer deze vanzelf loslaat.

Indien er zich al een blaar heeft gevormd, breng je de pleister aan op de dichte blaar. Bij open blaren is extra desinfectie aangeraden.

Blaarpleisters Groot Formaat

Dankzij hun hydrocolloïdetechnologie verlichten Hansaplast Blaarpleisters Groot Formaat druk en pijn onmiddellijk. Deze technologie beschermt het aangetaste gebied en verlicht pijn onmiddellijk. Het actieve-gel-kussentje is gebaseerd op het principe dat vocht genezend werkt en bevat superabsorberend materiaal. Dat neemt blaarvocht op en creëert een beschermend laagje gel op de wonde - de optimale omgeving voor de wonde om te genezen. Hansaplast Blaarpleisters Groot Formaat kunnen overal op de voet gebruikt worden, maar ze zijn bijzonder nuttig op de hiel en de bal van de voet. Blaarpleisters verlichten de pijn onmiddellijk en beschermen de wonde tegen druk. Ze beschermen ook tegen extra wrijving en zijn dus ideaal om te gebruiken in schoenen die tegen de voet aan schuren. Want schoenen zijn vaak de hoofdoorzaak van blaren! En door vuil en bacteriën weg te houden van het geïnfecteerde gebied helpen blaarpleisters het genezingsproces snel vooruit. De Adhesion Technologie van Hansaplast zorgt ervoor dat deze grote blaarplaasters tot 48 uur blijven zitten. De pleisters zijn waterresistent: douchen is dus geen probleem – en ze zijn ook zweetresistent! Da's goed nieuws voor sportievelingen en lopers!

18 andere producten in dezelfde categorie: