Categorieën

Merken

Fisher Kinder Iron Fl 125ml

Fisher Kinder Iron Fl 125ml Bekijk groter

Fisher

ME7614FB17

4425807

15,05 €

aan Verlanglijst

IJzer is een essentieel sporenelement voor de energieproductie en is betrokken bij talrijke fysiologische processen. Koper draagt bij tot het ijzertransport in het lichaam en ondersteunt het immuunsysteem. De geselecteerde vitaminen verminderen de vermoeidheid en versterken de immuniteit. IJzertekort bij kinderen uit zich over het algemeen door vermoeidheid, concentratieproblemen of zelfs door een verzwakt immuunsysteem. Het gebruik van liposomaal ijzer heeft twee belangrijke voordelen. Zo maskeert de liposomale vorm de typische metaalsmaak van een ijzersupplement. Daarnaast zorgt het voor een maximale opname van ijzer door het lichaam. In deze vorm wordt het ijzer namelijk omhuld door kleine beschermende bolletjes, liposomen genaamd, waardoor het ijzer rechtstreeks in de bloedbaan terecht komt zonder beschadigd te worden in de maag.

De synergie met de andere ingrediënten zorgt voor een optimale opname en een groot rendement, zodat kinderen in topvorm zijn. De synergie met de andere ingrediënten zorgt voor een optimale opneembaarheid en doeltreffendheid zodat het kind snel weer gezond is.

Energie - Immuniteit

Schudden voor gebruik.

Klaar voor gebruik, puur of met fruitsap.

Vanaf 3 tot 6 jaar: neem 1 koffielepel (5 ml) per dag.

Vanaf 7 tot 12 jaar: neem 2 koffielepels (10 ml) per dag.

Voor tieners en volwassenen, neem 2 koffielepels (10 ml) per dag.

Nutriënten Per 10 ml % Referentie-inname IJzer 10 mg 71% Koper 1 mg 100% Natuurlijke vitamine A (betacaroteen) 3 mg (500 µg RE1) 62% Vitamine B2 1,6 mg 114% Vitamine B6 1,2 mg 85% Vitamine B9 (folic acid) 220 µg 110% Vitamine B12 3 µg 120%

1 RE : Retinolequivalenten (provitamine A)

  • Siroop met een lekkere bananensmaak voor een gemakkelijke inname
  • Voor kinderen van 3 tot 12 jaar
  • Geproduceerd in Frankrijk
  • Farmaceutische kwaliteitsnormen (GMP-normen)

Zonder toegevoegde suikers, zonder kleurstoffen, GGO-vrij, zonder kunstmatige smaakstoffen

30 andere producten in dezelfde categorie: