Categorieën

Merken

Tena Proskin Comfort Ultima 26

Korting! Tena Proskin Comfort Ultima 26 Bekijk groter

Tena

MC2E3A91E4

4429189

39,05 €

-10%

43,39 €

aan Verlanglijst

TENA Comfort Ultima is een comfortabel, extra lang en komvormig incontinentieverband voor mensen die op zoek zijn naar een incontinentieproduct met een hoog absorptievermogen en die verband willen blijven gebruiken. Dit grote verband biedt maximale absorptie bij plotselinge volledige lediging van de blaas en tijdens het slapen. De unieke komvormige kern biedt bescherming tegen doorlekken en een nauwsluitende pasvorm. Dankzij FeelDry Advanced™ wordt het vocht snel weggeleid van het oppervlak om de huid droog te houden. Zelfs grotere hoeveelheden urine worden snel opgesloten door de absorberende kern voor een droog gevoel, en de volledig ademende achterzijde van ConfioAir zorgt dat de huid kan ademen. Al deze kenmerken zorgen dat de natuurlijke gezondheid van de huid wordt behouden.

Dit incontinentieverband wordt op z'n plaats gehouden met de herbruikbare fixatiebroekjes van TENA Fix. TENA ProSkin Comfort kan staand of liggend worden aangelegd en kan gemakkelijk op zijn plaats gebracht of verwisseld worden.

De urine-indicator aan de buitenkant van het incontinentieproduct verandert van geel naar blauw wanneer het tijd is om te vervangen.

Neutraliseert ongewenste geurtjes onmiddellijk en voortdurend.

De producten van TENA ProSkin zijn gebaseerd op bewijs en dermatologisch getest om te garanderen dat ze effectief zijn en vriendelijk voor de huid.

30 andere producten in dezelfde categorie: