Categorieën

Merken

Nexcare 3m Flexible Foam Active Ha Pleist.strip 10

Korting! Nexcare 3m Flexible Foam Active Ha Pleist.strip 10 Bekijk groter

Nexcare

MFC96EF11A

4134078

4,66 €

-10%

5,18 €

aan Verlanglijst

Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters zijn speciaal ontworpen voor mensen die veel op pad zijn. U kunt er kleine wonden mee verzorgen zoals schaafwonden, snijwonden en blaren zonder ook maar iets van de actie te missen. Gemaakt van flexibel, waterbestendig materiaal met een niet-klevend wondkussen. Het verband blijft zelfs op de lastigste lichaamsdelen zitten. Voor mensen die een marathon lopen of nieuwe schoenen willen inlopen. Met Nexcare™ Cushioned Waterproof Foam pleisters verzorgt u snel kleine wonden zonder dat u uw activiteiten hoeft te onderbreken. Bevat geen natuurlijk rubberlatex. Kan op de gewenste grootte worden geknipt.

Nexcare™ Active Flexible Foam pleisters voldoen aan de wensen van actieve mensen. Deze pleisters bieden bescherming, rekken en buigen met u mee en blijven ook op een natte of bezwete huid zitten. Ideaal voor een actieve levensstijl, sport of warme, vochtige omstandigheden. Hoort thuis in elke EHBO-kit.

Bevat geen natuurlijk rubberlatex

-Ademend en waterbestendig, hecht aan natte huid - Beschermend wondkussen -Vormt zich naar het lichaam en rekt en buigt mee als u beweegt - Wondkussen plakt niet aan de wond - Bevat geen natuurlijk rubberlatex - Elke verpakking bevat 10 pleisters: 6 cm x 10 xm.

30 andere producten in dezelfde categorie: