Categorieën

Merken

Futuro Stabiliserende Kniebandage 46165, Large

Korting! Futuro Stabiliserende Kniebandage 46165, Large Bekijk groter

3M

M1EFAD7792

2251619

26,98 €

-10%

29,98 €

aan Verlanglijst

De FUTURO™ Stabiliserende Kniebandage met stabilisatoren is ontwikkeld voor stabiliserend comfort en is de oplossing om de hele dag te dragen. Deze elastische kniebrace kan onder kleding worden gedragen en biedt comfortabele steun aan de spieren rond de knie. Zijstabilisatoren helpen de zijdelingse beweging te verminderen en de open knieschijf zorgt voor extra comfort. Geef uw geblesseerde knie de liefde die deze verdient met de Stabiliserende Kniebandage.

Dubbele stabilisators aan de zijkanten geven de knie extra stabiliteit zonder bewegingsbeperking. Open knieschijf voor extra ondersteuning van de knieschijf. Materiaal met dubbele stretch voor optimale pasvorm.

Metal, Nylon, Polyester, Spandex, Cotton, Polyurethane

-Directe compressie en ondersteuning aan de zijkant - Ideaal voor: Ondersteuning bij veelvoorkomende blessures, zoals verstuiking en overbelasting, algemene ondersteuning -In vier richtingen rekbare stof houdt de steun op zijn plaats - Open aan de knieschijf voor extra ondersteuning - De dubbele stabilisators aan de zijkanten geven de knie extra stabiliteit zonder de bewegingen te beperken - Voorgevormd ontwerp voor een optimale pasvorm - Ademend materiaal - - L - Ondersteund door ons deskundigenpanel van technici en medische professionals - Beoogd gebruik: Biedt steun voor stijve, zwakke knieën, of bij letsels - Zowel links als rechts te dragen

30 andere producten in dezelfde categorie: