Categorieën

Merken

Avene Couvrance Corr. Teint Lipbalsem Nude 3g

Korting! Avene Couvrance Corr. Teint Lipbalsem Nude 3g Bekijk groter

Avene

MF4EB47254

3761350

17,78 €

-10%

19,75 €

aan Verlanglijst

In deze voedende lipverzorging met natuurlijk kleurresultaat zitten zowel de kwaliteiten van een balsem als de verfijnde afwerking van een lip perfector vervat. Het is zowel een subtiele make-up als een dagelijkse verzorging, het accentueert de glimlach, voedt de gevoelige lippen en laat ze aangenaam comfortabel en glanzend achter. Bij het eerste laagje dat aangebracht wordt, stralen de lippen met een natuurlijk ogende 'glow'. De daaropvolgende laagjes kunnen naar wens aangebracht worden om de kleurintensiteit te versterken voor een verfijnde liplook. De Couvrance Lippenbalsem Nude, getest onder dermatologisch toezicht en vrij van parfum, biedt een hoge tolerantie, zelfs voor zeer gevoelige lippen. Het heeft een lichtgevend effect op het gelaat en beschermt de lippen tegen UV-stralen, dankzij de SPF 20 filter.

Begin in het midden van de bovenlip, werk naar beneden naar de mondhoeken en dan weer naar boven. Herhaal dit op de onderlip. Breng één laag aan voor een licht resultaat. Gebruik meerdere lagen voor een intenser resultaat.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. TRIDECYL TRIMELLITATE. BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2. ISOPROPYL MYRISTATE. C18-36 ACID GLYCOL ESTER. SYNTHETIC WAX. HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE. ETHYLHEXYL TRIAZONE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). BLUE 1 LAKE (CI 42090). GLYCERIN. GLYCERYL CAPRYLATE. RED 6 (CI 15850). RED 7 (CI 15850). SACCHARIN. TOCOPHERYL ACETATE

• VERSTERKT de uitstraling van de glimlach met een natuur ogend, glanzend laagje kleur, zonder plakkerig effect. • Werkt de hele dag lang VOCHTINBRENGEND* in op de gevoelige lippen. • BESCHERMT tegen de zon dankzij de geïntegreerde SPF 20-filter.

*De opperlagen van de epidermis.

30 andere producten in dezelfde categorie: