Categorieën

Merken

Mustela Bb Doekjes Huidverzachtend 70

Korting! Mustela Bb Doekjes Huidverzachtend 70 Bekijk groter

Mustela

M5BF77E340

2806388

6,32 €

-10%

7,02 €

aan Verlanglijst

Rreinigingsdoekjes met Bio-avocado, voor handen, zitvlak en lichaam.Deze ultrazachte doekjes met een subtiele geur reinigen de huid op zachte wijze en geven een aangenaam fris gevoel. Ze hydrateren en verzachten de huid van pasgeborenen (1) , baby's en kinderen.

Ze maken een snelle reiniging mogelijk, zonder dat u hoeft af te spoelen. Ideaal voor gebruik onderweg.

De reinigingsdoekjes voor de normale huid bevatten 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De resterende 3% wordt gebruikt voor een aangename textuur en langdurige bescherming van de formule. Deze zachte en milde doekjes laten een unieke geur op de huid achter.

Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (1) .

(1) Ook voor baby's die de neonatologie hebben verlaten.

Deze doekjes, die onder dermatologisch en pediatrisch toezicht zijn getest, garanderen een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Neem een Mustela doekje en reinig voorzichtig het gezicht, de handen, het zitvlak en het lichaam van de baby of het kind. Het pak sluiten na gebruik. Niet in het toilet of in de natuur gooien.

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALLANTOIN, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, TARTARIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT, TROPOLONE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE).

17 andere producten in dezelfde categorie: