Categorieën

Merken

Pediakid Balepou Shampoing 200ml

Pediakid Balepou Shampoing 200ml Bekijk groter

Pediakid

MF29BDA00B

4137238

11,90 €

aan Verlanglijst

Dit medisch hulpmiddel is een gereguleerd gezondheidsproduct dat volgens deze verordening de CE-markering draagt.

BALÉPOU® Shampoo wordt gebruikt voor de behandeling van pediculosis (luizenplaag). Het bevat geen chemisch insecticide dat schadelijk is voor de gezondheid. Dankzij de filmvormende werking van Kokosolie verstikt de BALÉPOU® shampoo luizen en neten. Dit mechanische werkingsmechanisme heeft het voordeel dat het geen weerstand oproept bij de luis.

Zonder parabenen of fenoxyethanol en zonder alcohol, de formule is hypoallergeen en kan gebruikt worden bij kinderen vanaf 3 maanden. Het 100% natuurlijke actieve ingrediënt maakt deze shampoo een natuurlijk effectieve manier om luizen te bestrijden.

  • Anti-luizen & neten shampoo met Kokosolie
  • Snelle actie: 15 min
  • Hypoallergeen – Vanaf 3 maanden

Anti-luizen & neten shampoo met kokosolie.

Gebruiksaanwijzing: Schudden voor gebruik. Breng Balépou® shampoo gelijkmatig aan op vochtig haar. Masseer een paar minuten voorzichtig. Laat 15 minuten intrekken. Spoel het haar grondig uit. Verwijder luizen en neten met een strakke kam. Herhaal dit om de 2 dagen gedurende één week.

Ingrediënten: AQUA, KOKOSOLIE VETZUUR, NATRIUMLAURETH SULFAAT, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NATRIUMCHLORIDE, PARFUM, TOCOFERYLACETAAT, CHLORHEXIDINE DIGLUCONAAT.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden, maar ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Hypoallergeen - Zonder insecticide

Zonder parabenen of fenoxyethanol en zonder alcohol.

30 andere producten in dezelfde categorie: