Categorieën

Merken

Promagnor: Hoog Gedoseerd Magnesium 450mg (30 zakjes)

Korting! Promagnor: Hoog Gedoseerd Magnesium 450mg (30 zakjes) Bekijk groter

Promagnor

M53798AF20

1477793

22,88 €

-10%

25,42 €

aan Verlanglijst

  • Hoog gedoseerd magnesiumsupplement, in de vorm van poeder, te verdunnen in water
  • Helpt vermoeidheid te verminderen1
  • Draagt bij tot de normale1 spier- en zenuwfunctie
  • Een zakje per dag
  • Verpakking bevat 30 zakjes

1. Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Promagnor® Zakjes is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement (450 mg). Dankzij de hoge dosering volstaat 1 zakje Promagnor® per dag. Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid en een normale spier- en zenuwfunctie. Promagnor is beschikbaar in 5 vormen: capsules, zakjes, instant, kauwtabletten en bruistabletten.

Doe de inhoud van het zakje Promagnor in een glas. Voeg hierbij 150 ml water. Roer eventjes met een lepeltje en je krijgt een aangename drank met sinaasappelsmaak.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde Ievensstijl worden gebruikt. Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.

Verdikkingsmiddel: mannitol, Voedingszuur: citroenzuur, Magnesiumfosfaat, Magnesiumcitraat, Aroma (sinaasappel), Magnesiumhydroxycarbonaat, Zoetstoffen: natriumcyclamaat, natriumsaccharinaat, Aroma (citroen), Kleurstof: bètacaroteen. Bevat zoetstoffen. Overmatig gebruik kan een Iaxerend effect geven. 1 zakje bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% Referentie inname).

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...