Categorieën

Merken

Promagnor: Hoog Gedoseerd Magnesium 450mg (30 Kauwtabletten)

Korting! Promagnor: Hoog Gedoseerd Magnesium 450mg (30 Kauwtabletten) Bekijk groter

Promagnor

M93D53ABB8

1758978

19,49 €

-10%

21,65 €

aan Verlanglijst

  • Hoog gedoseerd magnesiumsupplement, in de vorm van kauwtabletten
  • Helpt vermoeidheid te verminderen1
  • Draagt bij tot normale1 spier- en zenuwfunctie
  • Een kauwtablet per dag
  • Verpakking bevat 30 kauwtabletten

1. Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Promagnor® Kauwtabletten is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement (450 mg). Dankzij de hoge dosering volstaat 1 kauwtablet Promagnor® per dag. Magnesium draagt bij tot een normaal energetisch metabolisme en vermindering van vermoeidheid en een normale spier- en zenuwfunctie. Promagnor is beschikbaar in 5 vormen: capsules, zakjes, instant, kauwtabletten en bruistabletten.

Kauw 1 tablet per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde Ievensstijl worden gebruikt. Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.

Zoetstoffen: Saccharose, Sucralose, Magnesiumoxide (bevat 450 mg MAGNESIUM element = 120% RI*), Vulstof: Mannitol, Aroma: Sinaasappel, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Smaakstof: Citroenzuur.

*RI = Referentie inname

30 andere producten in dezelfde categorie: